Gevulde paprika

Voor 2 portiesgevulde paprika

Ingrediënten:

  • 2 rode paprika’s
  • 1 ½ ons gierst
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui
  • 1 tomaat
  • 2 tl tomatenpuree
  • scheutje olijfolie
  • verse munt en peterselie
  • zout en peper

Paprika’s wassen en het groen eruit snijden. Pitjes verwijderen.

Ui en tomaat fijn snijden. Knoflook persen. Munt en peterselie fijn hakken. Dit allemaal samen met de gierst, tomatenpuree, olie, zout en peper door elkaar mengen.

De paprika’s vervolgens met het mengsel vullen. De paprika’s in een pan zetten (zodanig dat ze niet om kunnen vallen) en vullen met water. De paprika’s mogen niet onder water staan. Water aan de kook brengen en ongeveer 30 minuten koken.

Als het gaar is, is de gierst zacht.

Lekker met geroerbakte groente of een salade.

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Reacties zijn gesloten.