Rucola stamppot met geitenkaas en pijnboompitten

Voor 4 personenRucola stamppot

Ingrediënten:

  • 1 kilo aardappelen
  • 300 gram geitenkaas
  • 250 gram rucola
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels crème fraiche
  • zwarte peper en zout
  • 2 bosuitjes
  • halve paprika
  • zakje pijnboompitten

Snijd de bosuitjes in ringen en de paprika in dunne reepjes. Schil de aardappelen en kook ze in een grote pan. Stamp de aardappelen tot een puree en voeg de olijfolie en de crème fraiche toe.

Schep de geitenkaas door de puree en verwarm tot de geitenkaas gesmolten is. Breng op smaak met wat peper en zout.

Voeg de rauwe rucola, bosui en paprika toe en strooi wat pijnboompitten over de stamppot.

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Reacties zijn gesloten.