Indiase aardappelpuree

Voor 4 portiesIndiase aardappelpuree

Ingrediënten:

  • 1 kg aardappelen
  • 3 el olijfolie
  • 1 ui
  • 3 tomaten
  • 3 el kokosmelk
  • 1 tl komijnzaad
  • 2 el vers gesneden gember
  • 1 tl kurkuma
  • bosje verse koriander
  • zout en peper naar smaak

Kook of stoom de aardappelen gaar en stam tot puree.

Pel de ui en snijd hem fijn. Verhit de olie in een pan, bak hierin de komijnzaad, gember en ui. Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze toe.

Vermeng het tomatenmengsel met de aardappelpuree. Roer de kokosmelk, kurkuma, fijn gesneden koriander en zout en peper erdoor.

Serveren met een salade of gegrilde groenten.

 

 

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Reacties zijn gesloten.