Dadelmedaillons

Ingrediënten:Dadelmedaillons

  • 50 gram hazelnoten
  • 50 gram witte amandelen
  • 35 gram walnoten
  • 300 gram zachte dadels
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl (biologische) sinaasappel- of citroenrasp

Hou de helft van de hazelnoten achter. Doe de andere helft met de amandelen en de walnoten in een keukenmachine. Hak de noten in kleine stukjes, zorg ervoor dat je ze niet tot poeder maalt. Doe nu de dadels, de kaneel en de citrusrasp erbij. Meng de ingrediënten 2 minuten. Doe de resterende hazelnoten erbij en draai het mengsel slechts een paar seconde mee in de keukenmachine (de hazelnoten moeten bijna heel blijven).

Vorm met de hand een dikke worst van het mengsel van ongeveer 20 cm. Blijf kneden en duwen tot alles goed aan elkaar plakt. Pak de rol goed in aluminiumfolie in en koel hem 3 uur in de koelkast. Vóór het opdienen haal je de folie eraf. Snij met een scherp mes plakjes.

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *