Groene Gazpacho

Voor 4 porties Groene Gazpacho

Ingrediënten:

  • 2 sinaasappels
  • ½ kleine citroen
  • ½ komkommer
  • 2 lente uitjes
  • 8 kleine trostomaten
  • 250 gram verse spinazie
  • 3 el verse oregano
  • 3 el verse tijmblaadjes
  • 1 teen knoflook uit de knijper
  • scheutje chili-olie
  • 6 el olijfolie
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1-2 tl kurkuma (geelwortel)
  • zout en peper naar smaak

Pers de sinaasappels en de citroen uit.

Snijd de komkommer in blokjes, de lente-ui in stukken en de tomaten door de helft.

Pureer het sap met de andere ingrediënten en 1 glas koud water tot een gladde soep.

Proef en voeg eventueel nog wat zout en peper toe naar smaak.

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Reacties zijn gesloten.