Avocado kiemgroente crème

Voor 4 porties Avocado kiemgroente crème

Ingrediënten:

  • 1 rijpe avocado
  • 2 champignons
  • 1 tl fijngehakte peterselie
  • 1 tl fijngehakte bieslook
  • 1 volle tl alfalfa
  • 1 volle tl rammenas spruiten (kiemen)
  • 1 tl uienblokjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 scheutje citroensap
  • zout en peper

Snijd de avocado over de lengte doormidden met een scherp mes en maak de helften van elkaar los door vervolgens een draaibeweging te maken. Verwijder de pit. Maak het vruchtvlees met een lepel los uit de schil en prak het met een vork.

Maak de champignons schoon, snijd ze in kleine blokjes en vermeng ze met alle andere ingrediënten. Breng het geheel op smaak met citroensap, zout en peper. Serveren met zuurdesembrood.

TIP:

  • Niet alle kiemen zijn overal te verkrijgen, gebruik dan gemengde kiemen
  • Hou je van iets meer pit, voeg dan een spaanse peper of een beetje cayennepeper toe

Detox Challenge

Eat Clean, Stay Fit, Be Happy :-)

Reacties zijn gesloten.