Detox Challenge

In 30 dagen fitter en gezonder? Doe mee met de Detox Challenge!

De Detox Challenge is een zuur-base reinigingskuur van 30 (of 45) dagen, waarin je je lichaam zuivert van opgeslagen afvalstoffen. Deze zuur-base kuur heeft een sterk reinigend effect op het lichaam. Met de Detox Challenge zorg je er mede voor dat er weer een natuurlijk evenwicht ontstaat tussen zuur en base in je lichaam.

Het volgen van de Detox Challenge draagt bij aan:

* je fitter en energieker voelen
* betere weerstand en vitaliteit
* verbetering van je huid en haren
* betere nachtrust
* verbeterde spijsvertering

Hoe gaat het in zijn werk?

Je begint met 3 dagen afbouwen van het consumeren van voedingsmiddelen die je lichaam verontreinigen. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan koffie, alcohol, zwarte thee, suiker, etc, waarbij je rustig afbouwt om (ernstige) ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Na de afbouwperiode volg je 24 dagen de zuur-base kuur. De laatste 3 dagen van de Detox Challenge zijn bedoeld als opbouw. Dit is tevens een mooie aanleiding om te starten met een gezond(er) eetpatroon.

Per e-mail ontvang je regelmatigĀ  recepten, tips en advies om het beste resultaat uit jouw Detox Challenge te halen.

Je kunt je aanmelden op de Facebook groep Detox Challenge, om met elkaar ervaring en tips uit te wisselen.

Meer informatie over de detox kuur en zuur-base vind je hier!

Wil je de uitdaging samen met ons aan gaan? Aanmelden kan per e-mail: info@detoxchallenge.nl, o.v.v. Detox Challenge. Deelname aan de kennismaking challenge van 14 dagen is gratis. Verlengen naar 30 of 45 dagen kan tegen een aantrekkelijke tarief.

De Detox Challenge gaat van start op januari 2015.

Reageren is niet mogelijk